fbpx
Ga naar de inhoud

wat onze klanten zeggen

logo Pizza Hut

Stef Meulemans

Wij hebben Buyology naar de niet strategische kosten laten kijken ook wel de werkingskosten genoemd, en zijn bijzonder te spreken over het resultaat.
Gemiddeld zijn de voorwaarden zo’n 15% à 20% gunstiger geworden door de tussenkomst van Buyology.
Het resultaat van het werk van Buyology heeft zich direct laten voelen in de bottom line van onze uitbatingen.
Wij zijn een tevreden klant.​

Cleanlease logo

Dirk Holvoet

Buyology heeft besparingen gerealiseerd, zowel op onze strategische als niet strategische kosten.
Zo hebben ze bijvoorbeeld de verpakkingsfolies aan de markt getoetst. Maar ook zaken zoals kantoorartikelen, drukwerk en nog een aantal andere productfamilies hebben ze voor ons geoptimaliseerd.
Gemiddeld zijn de condities tussen de 10% tot 20% verbeterd. Deze besparingen zijn uiteraard meer dan welkom in een sector zoals de onze, die gekenmerkt wordt door zeer lage marges.
Ik kan Buyology warm aanbevelen.

Weba

Elias Couvreur

Weba is in recordtempo gegroeid en de focus lag (terecht) steeds op onze corebusiness: meubelen. Voor onze reguliere aankopen was er daardoor echter een wildgroei aan verschillende leveranciers, tarieven en methodes ontstaan. Ik wilde daar verandering in brengen maar ik zag me er absoluut geen beginnen aan. Gelukkig leerde ik Buyology kennen en zij hebben ons alvast door de moeilijke dossiers van verzekeringen en afvalverwerking geloodst. Héél content van!

Smurfit Kappa logo

Peter Nackaerts

Buyology heeft onlangs onze condities heronderhandeld met het sociaal secretariaat.
Het resultaat heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik was namelijk ervan overtuigd dat onze tarieven goed waren en er niet heel veel meer aan gedaan kon worden.
Door haar aanpak en uitgebreide marktkennis heeft Buyology de voorwaarden en condities echter een stuk scherper gesteld. Daarnaast zijn een aantal overbodige geworden uitgaven aan het licht gekomen die we meteen hebben geschrapt.
De kost van het sociaal secretariaat voor de groep Smurfit Kappa gaat met meer dan 30% naar beneden.
Wij zijn uitermate te spreken over dit resultaat en kunnen Buyology warm aanbevelen.

Kringwinkel logo

Dimitri Baeten

Wij hebben Buyology naar enkele van onze werkingskosten laten kijken. De kringwinkel is de laatste jaren enorm populair geworden en we hadden onze handen vol deze groei te absorberen. Hierdoor was er minder aandacht en tijd voor de kosten.
Wij zijn erg tevreden met de marktkennis, de aanpak en de besparingen die Buyology voor ons heeft gerealiseerd.

Klepierre sq logo

Julien D'Apolito

Wij staan ​​zelf aan het hoofd van de inkoopafdeling van een belangrijke groep in de vastgoedsector. Net zoals in andere organisaties zijn wendbaarheid, flexibiliteit en reactievermogen basiskenmerken van een moderne inkooporganisatie, dit met het oog op het helpen realiseren van de doelstellingen van het senior management.
In Buyology hebben we een partner gevonden met een brede en diepgaande kennis van inkoopmanagement die zich flexibel inzet in functie van onze werklast en behoefte aan expertise, die zich vlot aanpast aan onze bedrijfscultuur en die besparingsresultaten neerzet in nauwe samenwerking met de lokale operationele teams.

Wij helpen u besparen

Onze jarenlange ervaring in multinationals stelt ons in staat om u te helpen besparen op verschillende categorieën van kosten. Hieronder vind je voorbeelden van kosten waarop wij je kunnen helpen besparen, tot 15% en meer. Vragen? Contacteer ons.

Benieuwd hoe we ook u verder kunnen helpen?

Wij werken volgens het principe ‘No cure, no pay’: slagen we er niet in te besparen voor u, dan kost het u ook niks. Contacteer ons om uw potentiële besparingen te bespreken.

we aren't afraid of trying new things

Be part of something great

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Fames ac turpis egestas integer eget. A scelerisque purus semper eget duis at tellus at urna. Pellentesque nec nam aliquam sem et tortor consequat iytd. Ante in nibh mauris cursus. Tellus at urna condimentum mattis pellentesque id. Non tellus orci ac auctor augue mauris augue neque. Egestas dui id ornare arcu odio ut sem. Nunc lobortis mattis aliquam faucibus purus in massa olat you all the old.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Fames ac turpis egestas integer eget. A scelerisque purus semper eget duis at tellus at urna. Pellentesque nec nam aliquam sem et tortor consequat iytd.

Ante in nibh mauris cursus. Tellus at urna condimentum mattis pellentesque id. Non tellus orci ac auctor augue mauris augue neque Egestas olata.